Pit Box® D-Oven

A D-Oven népszerűsége töretlenül növekszik, 2020-2025 során a D-Oven volt portfóliónk legtöbbet gyártott készüléke.

A D-Oven sikerének egyik kulcsa, hogy a felhasználói igények is jelentősen megváltoztak. 2014-2015-ben a tradicionális amerikai BBQ és a low & slow technika volt fókuszban, viszont 2020-2022-ben lényegesen szélesebb sütési tartományokban gondolkodnak a vendéglátósok, és a kedvtelésből sütő felhasználók is.

A D-Oven magabiztosan, precízen és hatékonyan dolgozik e területeken: amerikai BBQ, csülök, porchetta, fatüzeléses grillcsirke, egész kacsa, tepsiben sült húsok, cserépedényben sült ételek, lógatva sütött nyársak, római stílusú pizza, és focaccia! Óriási előnye, hogy 130°C hőtartomány felett a D-Oven 100%-ban fatüzeléses üzemmódban is használható.

A sütő saját találmány, az USA-ban sem tudunk ilyenről.