Leírás
A Grill-Tandori-Piláf talán a legösszetettebb, legizgalmasabb szemináriumunk. Intenzív bevezetés a közép-ázsiai gasztronómia gyöngyszemeibe:
- Nyárson sütés faszén felett
- Fatüzeléses tandori kemencés sütés
- A közép-ázsiai konyha emblematikus ételének, a plovnak (piláf) az elkészítése
- Levesek kamadóban készítve
FIGYELEM: a szeminárium demonstrációs jellegű, azaz a húsok előkészítését, sütését és a sütők kezelését az előadók végzik. Célunk, hogy széles technikai repertoárt mutassunk be, és stabil referenciasütéseket adjunk át a résztvevőknek.
További általános tudnivalók:
- Valamennyi kurzusunkon kimagasló minőségű grill- és BBQ-húsokat használunk, úgymint amerikai marhaszegy, marhaoldalas, francia bébicsirke, kisüzemi állattartásból származó bárány, bárány, stb.
- Emellett évtizedes szabadtűzi tapasztalatunkat, technikáinkat adjuk át a résztvevőknek.
- A kurzust követően pár napon belül egy teljes receptkollekciót küldünk majd, a kurzuson bemutatott ételekről, technikákról. Ezzel együtt, aki szeretne, nyugodtan jegyzeteljen.
- Fényképezni, videózni saját, otthoni felhasználásra lehetséges.
A belépőjegyeket GLS-el küldjük ki, amely levásárolható ajándék kupont is tartalmaz, 5.000 Ft értékben. A belépőjeggyel 1 fő vehet részt az eseményen.
A szemináriumok megrendezésére vasárnap kerül sor, 11:30-18:00 idősávban.