Leírás
A kortárs gasztronómia egyik gyöngyszemének, az üzbég plovnak az elkészítése cégek, kollektívák részére, vagy akár egy esküvői menü részeként! A plov, vagyis piláf/ közép-ázsiai rizses hús akkor a legfinomabb, ha nagyobb mennyiségben készül. Aki egyszer megkóstolja, az nagy eséllyel örök rajongója lesz ennek a pompás, igazi közösségi ételnek!
- 40-től 200 főig vállalunk kitelepülést, és az üzbég plov helyszínen történő elkészítését.
- A plovfőzés egy tipikusan a közösséget összehozó, látványos ételkészítési aktivitás. Autentikus módon, fatüzeléssel, kimagasló minőségű alapanyagokból készítjük.
Az üzbég plov témakörben 2018 óta merültünk el, néhány anyagunk ezzel kapcsolatban:
- Hogyan készül rizses hús 100+ vendégnek? A Magyar Konyha cikke.
- Üzbegisztáni szakmai utunkról készült kisfilm
- Egy plovkészítési alapfilmünk
- Mindent a plovról a Nyárspolgár blogon.
- A Bűvös Szakács cikke a plovról
Céges élménynapokra, rendezvényekre, esküvőkre egyaránt nagyszerű választás lehet. Jellemzően zsenge marha és/ vagy bárányhúsból készítjük. A kitelepülést 2-3 fős stábbal hajtjuk végre, relatív kis helyigénnyel. A teljes procedúra 5 óra alatt vihető végbe.
Érdeklődés esetén kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot! Az első körös egyeztetést követően részletes tematikát, ajánlatot dolgozunk.
A Grill-Tandori-Piláf kurzusunkra pedig itt lehet jelentkezni.